MBAJTESE KAMERASH DHE HOUSINGS

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
B-03
Mbajtes alumini per videokamera standarde, montim ne mur ose tavan me koke levizese 360shkalle, dime..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
B-06
Mbajtes alumini per videokamera standarde, montim ne mur ose tavan me koke levizese 360 shkalle, max..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
B-09
Mbajtes i vogel i aluminit per videokamera standarde, montim ne mur ose tavan me koke levizese 360 s..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-201
GL‐201 Mbajtes plastik per videokamera standarde, montim ne mur ose tavan, 360 shkalle koke levizese..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-202
GL‐202 Mbajtes plastik per kamera me koke levizese 360 shkalle, ABS plastik, max load 1.5kg, pan 360..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-208
Mbajtes i shtepizes prej aluminit, me koke levizese 360 shkalle (per shtepizat GL‐619), kanal per fs..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-215
Mbajtes i shtepizes prej aluminit per montim ne tavan, me koke levizese 360 shkalle. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-225
GL‐225 Mbajtes plastik per videokamera mini dome, ideale per montim ne mur, dimensionet 102x126mm. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-227
GL‐227 mbajtes alumini, per shtepi dome antivandal GL‐615, dimensionet 147x168mm, max load 3kg, ngjy..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-606H 12V
GL‐606H Shtëpi e jashtme ekonomike e aluminit për montim të jashtëm, ngjyre bezhe, e mbrojtur prej k..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-606H 220V
GL‐606H Shtepi e jashtme ekonomike alumini për montim të jashtëm, ngjyre bezhe, e mbrojtur prej kush..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-607H
GL‐607H Shtëpizë e jashtme e madhe/luksoze e aluminit për montim të jashtëm, e mbrojtur prej kushtev..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-615
GL‐615 Shtepize e jashtme per videokamera mini dome e mbrojtur prej sabotazhit dhe akteve te vandali..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-618H
GL‐618H Shtëpizë e jashtme e aluminit për montim të jashtëm, ngjyre bezhe, hapje anash, e mbrojtur p..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GL-619HB
GL‐619HB Shtëpizë e jashtme luksoze prej polikarbonati për montim të jashtëm, hapje anash, e mbrojtu..
0Lek
Ex Tax: 0Lek