SIRENA / AKSESORE

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
Bateri 7 AH
Bateri 12V/ 7Ah, Ultracell ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
NB-138-R-12 Sensor Uji
Wizmart NB-138-R-12 Detektor uji stand-alone, rezistent ne goditje dhe sperkatje te ujit, siren te ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
NB-525 Manual call point
Wizmart NB-525 Manual Call point konvencional, DC24V, me celes per reset. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
NB-760 Baze Sensori
Wizmart NB-760 Izolator i bazes se detektorit (loop izolator). ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
NB-920 LR Sensor Gazi
Wizmart NB-920 LR Stand-alone Detector Propan-Butan gas, dalje rele, punon me 220Vac. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
NB-983-CO Sensor Karboni
Wizmart NB-983-CO Carbon monokside detector, DC24V. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
NB-983LP Sensor Gazi propan
Wizmart NB-983LP LPG Propan Gaz Detector DC24V ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
TB 924/912 Bazament Dedektoresh
Bazament dedektoresh, bazament standart per dedektoret ID & OD912. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-200R Sirene e brendshme per sisteme zjarri
Western Security WS-200R Sirenë e brendshme piezo e KUQE me dritë sinjalizuese të kuqe, 24V, 105db/m..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-20R
Western Security WS-20R Sirenë e jashtme (120db/1m) me furnizim vetjak, e KUQE per sisteme zjarri DC..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-511
Western Security WS-511, Sirene 108db FIRE e brendshme e kuqe me strobe/blicer DC24. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-60 Buton Paniku
Panik taster WS-60 plastik me buton, resetim me celës 54x54x32mm. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-86C Buton Paniku
Panik taster i madh WS-86C plastik me buton, resetim me celës, 86x82x32mm. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-900
Manual Call Point Universal, per sistemet e zjarrit, terminale NO/NC/COM. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek