AKSESORE

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
Lente Bordi 4mm
Lente Bordi për kube mini dhe IR Kamera 4mm (88°), F1.6. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Lente Bordi 6mm
Lente Bordi për mini dome dhe IR Kamera 6mm (49 ° 30 '), F2.0. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Lente Bordi 8mm
Lente Bordi për kube mini dhe IR Kamera 8mm (32°15), F2.0. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Mbajtese Kamerash GL-210
Mbajtes i shtepizes prej alumini, me koke levizese 360 shkalle, peshe bartese deri 6kg, ngjyre hiri/..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Mbajtese Kamerash GL-606H
GL‐606H Shtepize e jashtme ekonomike e aluminit per montim te jashtem, ngjyre bezh, e mbrojtur prej ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Mbrojtes Rrufesh BS BNC 5V
Surge Protection BS BNC 5V‐ mbrojtes nga vetetima nepermjet kabllit koaksial, BNC konektor M‐F, fije..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
SAR-01
SAR-01, Konvertues RS-232 në RS-485. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
SLA-2985D Samsung 2.9‐8.5mm varifocal lens
SLA-2985D, Lente Samsung 2.9-8.5mm varifokale, Auto Drive Iris, 1/3 ", F: 1,2, montim..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
VD-100
Video distributor me 1hyrje /3 dalje, mundesi te perforcimit te sinjalit permes potenciometrave vec ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
VGA‐2810
VGA konvertor + TV tuner, VGA konvertor me rezolucion max. 1920x1200, mundëson lidhjen e AV sinjalit..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-0358 AI
Western security WS‐0358 AI, video‐objektiv 1/3" për box kamera auto iris, DC Drive, varifokal 3.5‐8..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-0416F
Western security WS‐0416 Video‐objektiv për kamera standarde me blend fikse 4mm, F/1.6, kendi vezhgu..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-0615AI
Western security WS‐0615AI, video‐objektiv 1/3" për box kamera auto iris, DC Drive, varifokal 6‐15mm..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-0615M
Western security WS‐0615M, video‐objektiv 1/3" për box kamera manual iris, varifokal 6‐15mm, F/1.4, ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-2812 AI
Western security WS‐2812M, video‐objektiv 1/3" për box kamera auto iris, DC Drive, varifokal 2.8‐12m..
0Lek
Ex Tax: 0Lek