AKSESOR

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
AM-001
AM‐001 Mikrofon me perforcues te integruar me konektora (mikrofon spiun), deri ne 30‐35m2, DC12V. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AM-002
AM‐002 Mikrofon me perforcues te integruar, ka potenciometer per perforcim te pranimit te zerit, fun..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AM-008
AM‐008 Mikrofon me perforcues te integruar, ka potenciometer per perforcim te pranimit te zerit, fun..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AM-010
AM‐010 Me amplifikator zeri High-Speed, funksionon ne hapsira 5~150 m2. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Mbrojtes Rrufesh BS BNC 5V
Surge Protection BS BNC 5V‐ mbrojtes nga vetetima nepermjet kabllit koaksial, BNC konektor M‐F, fije..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
SAR-01
SAR-01, Konvertues RS-232 në RS-485. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
VD-100
Video distributor me 1hyrje /3 dalje, mundesi te perforcimit te sinjalit permes potenciometrave vec ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
VGA‐2810
VGA konvertor + TV tuner, VGA konvertor me rezolucion max. 1920x1200, mundëson lidhjen e AV sinjalit..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-55
WS-55 Western Security Pan/Tilt, Zoom Controller 3D me levë, Vendosje dhe ruajtje në pika ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek