AKSESORE

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
307USB
Interface për lidhje të kontrol panelit me kompjuter deri në 60m, tregues LED të komunikimit, port s..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
ACM12 Modul Akses Kontrolli
ACM12 Modul Akses Kontrolli(me 4 tela), terminale hyrese per lexues, REX (kerkese per dalje), kontak..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
C702 Karte Aksesi Paradox
C702 Kart Aksesi Standarde Clamshell. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
C704 Keytag per akses Paradox
C704 Keytag Proximity per akses. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
C706 Karte ISO Proximity
C706 proximity High-Gloss ISO karte e dyaneshme per akses. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
CU-1 Lente Curtain
CURTAIN-1 LENS per 476PRO+, ProPET, DG55/65, PMD1, transformon rrezet ne barier ne form te perdes ve..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
EXT4
Kabell zgjatues per GSM antena me gjatesi 3.6m, perdoret te moduli PCS. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
FS60-A Pedale Paniku
Pedale paniku plastike FS60-A. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
GPRS14
GPRS14, aksesor për MG6250, perdoret per raportim GPRS/GSM/SMS. Suporton 2 karta SIM ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
IP100 Modul Interneti
Modul interneti IP100, Raportim i eventeve tek paneli nëpërmjet IP tek IPR512 GPRS/IP..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Kontakte Wireless per Dyer
DCTXP2 nderpreres magnetik wireless me 2 zona , mundesi regjistrimi te 2 zonave, terminal universal ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
L1 Lente Horizontale
Lente L1, per DG85/PMD85 me lente horizontale perde me rreze mbi 1m, mbulueshmeria 11x11m. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
L2 Lente Vertikale
Lente L2, per DG85/PMD85 me lente vertikale perde me rreze mbi 1m, mbulueshmeria 11x11m. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
LR3 Lente me rreze te gjate
LONG RANGE LENS per 476PRO+, ProPET, DG55/65, PMD1, transformon rrezet ne distance me te larget, nes..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Metal Box 11x11x3
Metal Box Paradox 11x11x3" (28 x 28 x 7.5mm) për kontroll panele dhe module te ndryshme. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek