SIRENA WIRELESS

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
SR120 Sirene e brendshme Wireless Paradox
Compatible me MG Seria v4.0 dhe seri v4.0 PS (përveç SP4000), kur duke përdorur një v1.5 RTX3 Built..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
SR150 Sirene Wireless e jashtme
PARADOX SR-150, Sirenë e jashtme wireless, pa nevoj per furnizim (siaps deshires furnizim ext. 8-16V..
0Lek
Ex Tax: 0Lek