MODULE ZGJERIM ZONASH

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
2WPGM Transmetues PGM Wireless
Paradox 2WPGM, PGM Wireless me transiver (komunikim i 2 aneshem), 1 dalje rele 5A programueshme, ç'a..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
ZX8SP
ZX8SP modul për zgjerimin e zonave, shton 8 zona për sistem, pershtatet me seritë SP dhe MG. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek