PULTE ALARMI

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
B101
Byrzylyk per REM101 (kapese per dore) ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
BC101 mbajtes per rrip
Belt Clip per REM101 (kapese/mbajtes per rrip beli). ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Pult Paniku REM 101
REM101 pult panik, testim i baterise me test manual, LED indikator, opsionale mbajtes per mur, rryp,..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Pult REM 1
REM1, pult me 4 butona dhe 5 funksione te programueshme, resistente në pluhur dhe ujë, ndricim ne pr..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Pult REM 15
REM15, pult me 4 butona dhe 5 funksione te programueshme, resistente në pluhur dhe ujë, ergonomike d..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Pult REM 3
Pult/shifrator wireless REM3 (transiver) me 15 butona dhe 6 funksione te programueshme, resistente n..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WB101
Wall mount bracket per REM101 (mbajtes per mur) ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek