TASTJERA

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
Tastjere K10V / K10H
Paradox LED shifrator K10 V/H, paraqitje te gjendjes se njekohshme të 10 zonave, nje zone on-board, ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K32 LCD
Tastjere K32 LCD, paraqitje të 32 zonave, 32 karaktere alfanumerike per programim, panik taster..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K32LX LCD
K32LX LCD shifrator me LCD K32 RTX3 te integruar (me marrës transiver që shërben për integ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K32RF LED wireless
K32RF LED shifrator wireless real time për serinë MG/SP, paraqitje të gjendjes së njëkohshme të..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K35
K35 ICON LCD Shifrator (LCD fikse), paraqitje të 32 zonave ne te dy particionet njekohesisht, p..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K37 wireless LCD
K37 Shifrator wireless me LCD fikse real time për serinë MG/ SP serinë, paraqitje të gjendjes së një..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K636
Paradox LED shifrator K636, paraqitje të gjendjes së njëkohshme të 10 zonave, një zonë on-board, par..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K641LX LCD
K641LX LCD me RTX3 te integruar (pranues me transiver qe sherben per integrim te detektoreve dhe sis..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K641R LCD
K641R LCD shifrator me lexues kartelash te integruar (me afrimin e kartelesh ne shifrator), aktivizi..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere K656 Touch
LCD shifrator K656 Touch Sense Keypad me ndricim ne prapavije dhe dizajn modern, rezistente ne pluhu..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere LCD K641
LCD shifrator K641BL, LCD e kaltert alphanumeric me 32 karaktera, paraqitje të gjendjes së zonave, P..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere LED K32
K32 LED shifrator, paraqitje të 32 zonave ne te dy particionet njekohesisht, panik taster, 1 zonë ne..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
Tastjere TM50 Touch screen 5"
TM50 Touch screen TFT display keypad, dizajn i holl, 5' (12.7cm) display (480 x 272 pixel), User-Fri..
0Lek
Ex Tax: 0Lek