SPECTRA SP / SPECTRA

SPECTRA SP / SPECTRA

Spectra ofron një kombinim të karakteristikave te reja dhe nje bus te avancuar te komunikimit per nje sistem unik  te sigurise. Nepermjet bus-it te saj te komunikimit, Spectra mund te zgjerohet nepermjet moduleve wireless dhe Hardwired  dhe nepermjet nje shumellojshmerie te moduleve dhe aksesoreve. Me teknologjine e saj te besueshme të komunikimit, zgjerimin fleksibel dhe tastierat shumellojeshe, Spectra eshte nje sistem ideal i sigurise per çdo rezidence apo objekt tregtare qe kërkon deri ne 32 zona të mbrojtjes.

Me futjen e serise SP, besueshmeria e paneleve Spectra eshte zgjeruar për te siguruar  me shume karakteristika, te tilla si StayD, shumë zona on-board (te zgjerueshme ne 32), me shumë ne bord PGMs (te zgjeruesshme ne 16), si dhe përkrahje për GSM Modulin e ri (PC Series), Plug-In Voice Dialer (VDMP3) dhe Internet Module (IP100). Seria Spectra SP lejon instaluesit ti bejne upgrade sistemit te tyre pa veshtiresi shpejt dhe lehte. Dhe per te lehtesuar me tej instalimin, çdo panel Spectra SP seri mund te konfigurohet duke ndjekur manualin e programimit.