AKSESOR

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
AR-1205U
Mbajtese brave U. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-1205UA Brave elektrike per dyer xhami
Brave elektrike (per dyer xhami) ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-2561 Karta te paprintueshme
Kartë Proximity, te paprintueshme, 54W x 86 L x 1,7 T (mm). ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-701CM
Konvertues RS‐485 to RS‐232. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-716E
Akses Kontrolli per 16 dyer, RS-485. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-716E-IO
Bord Shtese Rele. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-721RB Rele
Modul Dixhital Rele Output. Zëvendëson modulet rele tradicionale, rrit sigurinë, rezistojnë nga..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-727CM
Konvertues Ethernet, Server rrjeti per serial device. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-8792 Karta te printueshme
Kartë Proximity, te printueshme 54W x 86 L x 0,8 T (mm). ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
C702 Karte Aksesi Paradox
C702 Kart Aksesi Standarde Clamshell. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
C704 Keytag per akses Paradox
C704 Keytag Proximity per akses. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
C706 Karte ISO Proximity
C706 proximity High-Gloss ISO karte e dyaneshme per akses. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-30 Buton Aksesi
WS-30 Buton per akses kontroll prej metali qe nuk ndryshket, me NO kontakt, sherben dhe per hap..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
WS-40 Buton Aksesi
WS-40 Buton per akses kontroll prej metali qe nuk ndryshket, me NO kontakt, sherben dhe per hapje de..
0Lek
Ex Tax: 0Lek