LEXUES KARTASH

Paraqit:
Shfaq:
Rendit Nga:
AR-321H
ANTIVANDAL Pin & Proximity akses kontroll per dyer, lexon ne rang 5cm, 1024 përdorues,..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-331(H-S)
Akses Kontroll Metalik Elegant . W/O key-panel për programimin, por disponon vend per tast..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-701 KeyTag
Proximity keytag ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-721H
PIN & PROXIMITY akses kontroll per dere, lexon ne rang 4 "(10cm), 1024 përdorues, 1200 even..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-721U
Micro lexues Proximity, lexon ne distance 4 "(10cm), 100% rezistent ndaj kater stineve,WG. ..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-725H-M
AR-725H-M RS-485, 125Khz StandAlone/ Networking Proximity Access Controller, Firmware ISP upgra..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-727H
PIN & PROXIMITY Akses Kontroll per dyert me ekran LCD, 1024 përdorues, 1200evente log,..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-737H/U
Proximity Reader, lexon ne rang 4"(10cm), 100% rezistent ne te katert stinet, RS 485, 125Khz Pr..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
AR-821EF Fingerprint
Fingerprints & Proximity Akses Kontroll LCD display, formati ASK , 1450 mbajtës per&nb..
0Lek
Ex Tax: 0Lek
R885S Lexues Kartash Paradox
PROXIMITY lexues kartash dhe tastjere versioni STAND-ALONE per montim te brendshem ose te jashtem, i..
0Lek
Ex Tax: 0Lek