Per ne

West Alarm shpk, operon prej shume vitesh ne tregun shqiptar dhe eshte distributori me i madh i Sistemeve te Sigurise ne vend.

Kompania jone ju ofron nje game te gjere produktesh si: Sisteme Vezhgimi (CCTV), Sisteme Alarmi, Sisteme Antizjarri, Akses Kontroll, Videofoni, Salla Monitorimi, Automatizime te ndryshme, si edhe Suport Teknik te Specializuar.

West Alarm Shpk eshte distributor i autorizuar i markes prestigjoze te alarmeve kanadeze "Paradox", lider ne te gjithe boten  per Sistemet e Alarmit.

Permes bashkepunimit tone te suksesshem nder vite me markat me te mira te prodhuesve, ofrojme produktet me te mira dhe me profesionale ne treg te testuara dhe te certifikuara CE.


Kompania ka nje mbulim te gjere ne mbare vendin. Prej vitesh kooperojme suksesshem me kompanite me te medha te Ruajtjes dhe Sigurise Fizike, me Rishites, dhe Instalues  te Sistemeve te Sigurise.


Pervoja e fituar prej shume vitesh pune ka bere qe West Alarm te kete nje bashkpunim te shkelqyer, korrekt dhe dinjitoz brenda dhe jashte vendit.

Ekipi yne teknik eshte trajnuar nga profesionistet me te mire brenda dhe jashte vendit per te suportuar teknikisht dhe ne kohe te shpejt te gjitha nevojat e klienteve tane.

Objektivi yne themelor eshte te jemi te paret ne distribuimin dhe shitjen e produkteve me cilesore ne tregun e Sigurise dhe Automatizimit.


West Alarm shpk, premton cilesi dhe korrektese maksimale per te gjithe bashkepuntoret tane.